6D SPORTS NUTRITION: INSPIRED BY ATHLETES, DRIVEN BY SCIENCE

Sporters zijn echte helden. Ze zetten door waar anderen opgeven, ook als dat een opoffering betekent. Ze gaan voor almaar straffere doelen en voelen een drang om te winnen van anderen en van zichzelf. Ze dromen van nieuwe hoogtes zonder zich zorgen te maken over de mogelijke laagtes en inspireren zo de wereld.

6d Sports Nutrition herkent die passie om het maximum uit een sport te willen halen. We laten ons elke dag opnieuw inspireren door atleten en baseren ons op onderbouwd wetenschappelijk onderzoek om uitzonderlijke sportsupplementen te ontwikkelen. Zo bewegen we zij aan zij met de helden en de dromers, door hen te helpen meer te halen uit hun sport en sneller te laten recupereren van hun baanbrekende inspanningen. Want wie gepassioneerd met sport bezig is, weet dat de beste omkadering soms een wereld van verschil kan maken.

Al onze producten werden wetenschappelijk ontwikkeld door Prof. dr. Peter Hespel van de gerenommeerde Bakala Academy (KU Leuven) en zijn onderworpen aan het strikte anti-doping programma van Informed Sport. Bovendien kiezen we bewust voor ingrediënten van de hoogste kwaliteit met zo natuurlijk mogelijke smaken en wordt ons gamma onafgebroken uitvoerig getest en uitstekend bevonden door professionele en semiprofessionele atleten inzake effectiviteit en smaak. Samen met hen helpen we ook van jou een held te maken.